Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Waarom is dit nu essentieel?

De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. (Je krijgt er stemmen voor) Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is en hoe meer stemmen je krijgt. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Een link op een website bijvoorbeeld van een concurrent is veel meer waard dan een link op gelijk welke website. Bekijk hier de linkbuilding prijzen

SEO bestaat uit 2 delen

1.Landingspagina’s met zeer relevante content, SEO technisch geschreven.
2. Backlinks op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Je kan als bedrijf onmogelijk zelf aan veel kwalitatieve relevante links geraken daarom is je linkbuilding uitbesteden de ideale oplossing. De linkbuilder kan die taak van jou overnemen. Vraag een linkbuilding gesprek aan! Geen blognetwerken, echte kwalitatieve links. Maandelijkse rapportage. Hoge kwaliteit Gastblogs.  uitbesteden linkbuilding

Waarom linkbuilding toepassen?

Linkbuilding is een van de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden als u bovenop zoekmachines zoals Google, Yahoo en MSN wilt staan. Er zijn honderden linkmappen beschikbaar op internet die u kunnen helpen meer bezoekers naar uw website te halen. Als u er echter niet volledig gebruik van maakt, wordt uw site genegeerd en is dit niet goed voor uw bedrijf. Zoekmachines zullen uw site alleen hoger rangschikken als u kwaliteitslinks toepast, dus u moet er zeker van zijn dat u ze zorgvuldig kiest.

Het is een bekend feit dat kwaliteit backlinks kopen.   een van de beste manieren is om uw website op het net te promoten, omdat u hier de kans heeft om uw link op andere websites en blogs te plaatsen die een goede reputatie hebben. Daarom is de belangrijkste vraag waar iedereen aan denkt: waarom linkbuilding toepassen? Er zijn verschillende redenen die iemand kunnen dwingen om dit te doen en sommige zijn de volgende. Ten eerste, als u de eigenaar bent van een populaire website, kan het krijgen van een link van hem of zij veel helpen bij het promoten van uw website en uw bedrijf. Ten tweede, als uw website over een bepaald onderwerp gaat, kan het ook helpen om een link van een autoriteitssite te krijgen. Ten derde heb je wellicht meer backlinks nodig als je een populaire website of blog hebt, en het toepassen van een link van een bekende site kan je nog populairder maken.

Als u denkt dat u niet de eigenaar bent van een populaire blog of een blog met een goede reputatie in de internetwereld, moet u mensen die de juiste plaatsen kennen, vragen om hun links te plaatsen. U kunt uw vrienden, familieleden, collega’s enzovoort vragen. Er zijn echter verschillende dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u anderen vraagt. Een bekende website kan u bijvoorbeeld vragen om hun link op uw site of blog te plaatsen, wat helemaal goed is omdat het u veel zal helpen bij het promoten van uw website en bedrijf. Zorg er echter voor dat uw website of blog geen regels of voorschriften overtreedt. Daarom, als u wilt weten waarom linkbuilding wordt toegepast, onthoud dan altijd dat dit heel belangrijk is voor zowel de website-eigenaar als de websitebezoeker.